Свинячі ребра в духовці

Неймовірно смачні свинячі ребра в духовці.

Інгредієнти

Перець чорний 1 ч. л
Сіль 1 ч. л
Сушений часник 1 ч. л
Солодка паприка 1 ч. л
Куркума 1 ч. л

Глазур:
Джем 1 ст. л (у мене чорна смородина)
Гранатовий сік 100 мл
Розмарин 2 гілочки
Куркума 0,5 ч. л

Свинячі ребра в духовці покроковий рецепт

1. Якщо ребра тонкі без грудинки випікаємо 1 годину при 180°.

2. Після нанесення глазурі піднімаємо температуру до 200° і деко під решітку наливаємо воды.

3. Коли запікаємо з глазур’ю будьте дуже уважні, може дуже швидко сгореть.

Відео рецепт 👇