Домашні курячі котлети по київськи на сковороді класичний простий рецепт! Дуже часто чую, що це дуже складне блюдо, дівчатка все дуже просто! Спеціально не обрізала відео, а прискорила фрагменти!
Інгредієнти
Для приготування нам знадобиться (на 4 порції):
Куряче філе (велика) – 4 шт
Масло вершкове – 100 гр
Яйця – 3 шт
Панірувальні сухарі
Сіль і щіпку вашої
Рослинна олія для смаження
Домашні курячі котлети по київськи на сковороді покроковий рецепт
1. Куряче філе розрізаємо на три частини, відбиваємо, солимо і перчимо. Вершкове масло розрізаємо на шматочки для серединки. Готуємо панірувальні сухарі і яйцо.
2. Яйце збиваємо котлетку обволікає в яйці, а потім в паніровці і відправляємо в розігріту, добре нагріте масло.
3. Смажимо до готовності, визначаємо по скоринці!
4. Гарнір, може бути будь-яким у мене смажена картопля 👌🏻
5. Всім приємного апетиту, нехай вам буде шалено смачно, так само смачно, як і моїй родині ❤️
Відео рецепт 👇