Домашні курячі котлети по київськи на сковороді

Домашні курячі котлети по київськи на сковороді класичний простий рецепт! Дуже часто чую, що це дуже складне блюдо, дівчатка все дуже просто! Спеціально не обрізала відео, а прискорила фрагменти!

Інгредієнти

Для приготування нам знадобиться (на 4 порції):
Куряче філе (велика) – 4 шт
Масло вершкове – 100 гр
Яйця – 3 шт
Панірувальні сухарі
Сіль і щіпку вашої
Рослинна олія для смаження

Домашні курячі котлети по київськи на сковороді покроковий рецепт

1. Куряче філе розрізаємо на три частини, відбиваємо, солимо і перчимо. Вершкове масло розрізаємо на шматочки для серединки. Готуємо панірувальні сухарі і яйцо.

2. Яйце збиваємо котлетку обволікає в яйці, а потім в паніровці і відправляємо в розігріту, добре нагріте масло.

3. Смажимо до готовності, визначаємо по скоринці!

4. Гарнір, може бути будь-яким у мене смажена картопля 👌🏻

5. Всім приємного апетиту, нехай вам буде шалено смачно, так само смачно, як і моїй родині ❤️

Відео рецепт 👇