Шикарна ідея для вечері! Не відірватися поки не закінчиться. Як зробити курку з грибами, пекінською капустою і булгуром рецепт простий на сковороді.
Інгредієнти
✅Куряча грудка (філе 230 гр
✅Гриби 2 шт
✅Пекінська капуста 200 гр
✅Соєвий соус 30-40 мл
✅Часник 2 зубчики
✅Спеції(паприка, гірчиця, куркума) по 1 ч. л.
✅Гострий соус за смаком
⠀
✅Булгур 200 гр
✅Масло вершкове 25 гр
✅Сіль за смаком
Курка з грибами, пекінською капустою і булгуром покроковий рецепт
1. Курячу грудку ріжемо смужками по 1 см в ширину. Викладаємо її в ємність і засипаємо спеціями. У мене це солодка паприка, сушена гірчиця і куркума! Також для пікантності додав 4 краплі гострого соусу. ⠀ Перемішуємо і відправляємо в ємність нарізані печериці та пекінську капусту.
2. Залишаємо на 15-30 хвилин маринуватися. ⠀ Поки курка маринується приготуємо булгур. Для цього на розігрітій сковороді розтоплюємо вершкове масло і всипаємо крупу. ⠀ Обсмажуємо булгур в олії регулярно помішуючи. Далі поступово вливаємо воду(по 50 мл) і выпариваем воду, перемішуємо і знову додаємо воды.
3. Так робимо до тих пір, поки крупа не приготується. ⠀ Приступаємо до смаження філе. У нагріту сковороду з маслом перекладаємо філе з овочами. Обсмажуємо, чекаємо поки волога випарується і додаємо дрібно рубаний часник. Ще пару хвилин і наш обід готовий! Подавати можна з пекінської капусти соломкою і моркови.
Відео рецепт 👇