Курячі сердечка у вершковому соусі на сковороді

Як смачно зробити Курячі сердечка у вершковому соусі на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Курячі сердечка – 500 грам
Цибуля – 2 шт
Масло ДХІ/ можна смажити на будь-якому маслі
Вершки 20% – 200 мл
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Курячі сердечка у вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Курячі сердечка добре промити. Видалити аорту (трубочку), згустки крові. Я видаляю ще частина жиру. Це не обов’язково. Розрізати навпіл, добре промыть.

2. На олії дхі (ви можете смажити на будь-якому маслі) обсмажити цибулю до прозорості. Додати сердечка. Смажити на середньому вогні 20 хвилин періодично помішуючи. Не засмажуйте сердечки.

3. Зачекайте, поки випарується вся рідина і додайте вершки, сіль і чорний перець. Довести до кипіння. Кип’ятити 2-3 хвилини, періодично помішуючи. Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇