Рол з рибою і авокадо з лаваша

СМАЧНО, ШВИДКО, СИТНО! 😋Лаваш хрумтить, а всередині приголомшлива начинка! Те, що треба зрання!!!! Як зробити Рол з рибою і авокадо з лаваша рецепт простий.

Інгредієнти

Вага готової страви 210г./ 1 порція.
КБЖУ на порцію: 486/26.4/30.2/28.5.
КБЖУ на 100г.: 231/12.6/14.4/13.5.

– 50г лаваша
– 40г слабосоленої форелі
– 50г авокадо
– 1 яйце
– 20г 15% сметани
– 2г соняшникової олії для змащування сковороди
– 25г твердого сиру
– сіль, перець (у мене лимонний перець), лимонний сік – за бажанням.

Рол з рибою і авокадо з лаваша покроковий рецепт

1. Яйце збити виделкою і випікати на розігрітій сковороді млинець, перевертати не треба, це дуже быстро.

2. Нарізати дрібно млинець, рибу і авокадо (і збризнути за бажанням його лимонним соком), додати сметану, сіль, перець, тертий сир, перемешать.

3. Викласти начинку на лаваш, щільно утрамбувати її ложкою. Загорнути як шаурму і обсмажити на розігрітій сковороде.

Відео рецепт 👇