Хе зі скумбрії з цибулею і морквою по корейськи по домашньому

Як смачно зробити Хе зі скумбрії з цибулею і морквою по корейськи по домашньому простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

скумбрія Свіжоморожена – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Свіжий огірок – 1 шт.
Сіль – 2 ч. л. Без гірки)
Цукор – 1 ч. л. (Без гірки)
Мелений коріандр – 1 / 2 ч. л.
Столовий оцет 9% — 3 ст. л.
Соняшникова олія – 3 ст. л.
Соєвий соус – 2 ст. л.
Яннем – за смаком (спеціальна корейська паста з гострого перцю солодкого перцю). Я взяла свою гостру аджику 1/2 ч. л.

Хе зі скумбрії з цибулею і морквою по корейськи по домашньому покроковий рецепт

1. Рибу очистіть від шкірки, нутрощів і кісток. Добре промийте. Наріжте на шматочки 1-1,5 см. Складіть в миску і додайте 1 чайну ложку солі, весь оцет. Перемішайте і залиште на 30 хвилин. Наріжте цибулину полукольцами.

2. Настрогайте моркву і огірок тонкою соломкою. Складіть шинковані овочі в окрему миску, додайте 1 чайну ложку солі. Перемішайте, залиште на 20 хвилин, щоб нарізка дала сок.
3. Злийте сік з миски, трохи відіжміть овочі, перекладіть в миску з маринованою скумбрією, розмішайте. Заправте цукром, соєвим соусом, олією, коріандром, покладіть яннем (якщо є) або як я додайте гостру аджику.

4. Перемішайте вміст. Через годину, півтори можна їсти, але чим довше стоїть салат, тим насиченішим стає його вкус.

Відео рецепт 👇