Хрусткі запечені рулетики з кабачків і курячою грудкою

Хрусткі запечені рулетики з кабачків і курячою грудкою😍 Запечені рулетики з кабачками- неможливо смачне блюдо, приготоване з кабачків на грилі, соковитою курогрудки і сиру, в паніровці з кукурудзяних пластівців і пармезану. Дуже рекомендую приготувати😍. Я не зважувала інгредієнти і не вважала калорійність, т. к. не планувала публікувати рецепт в стрічку, але рецепт настільки приголомшливий, що він повинен бути тут☺️

Інгредієнти

✔️кабачок
✔️куряча грудка
✔️сир
✔️яйце
✔️кукурудзяні пластівці без цукру (можна замінити на панірувальні сухарі або висівки)
✔️пармезан, сіль, спеції

Хрусткі запечені рулетики з кабачків і курячою грудкою покроковий рецепт

1. Нарізати кабачки тонкими скибочками і обсмажте на грилі або сковороді (можна запекти в духовці до м’якості. Грудку нарізати на тонкі смужки і відбити, посолити і посипати спеціями. Ріжемо сир тонкими скибочками. Яйце збити виделкою. Кукурудзяні пластівці подрібнити, додати сіль, спеції і пармезан(на дрібній тертці).

2. Запечені кабачки вмочити в яйці, а потім в кукурудзяних пластівцях. Зверху викласти філе і сир. Згорнути рулетики. Рулетики вмочити в яйці і обваляти в пластівцях. Нанизуємо рулетики на шпажки(шпажки попередньо замочити у воді на 15-20 хвилин).

3. Запікаємо рулетики в розігрітій до 200′ духовці 40 хвилин. Наслаждаемся.

Відео рецепт 👇