Страва Гарни Ярах з баклажанів, яловичого мяса і помідорів

Страва Гарни Ярах з баклажанів, яловичого м’яса і помідорів по вірменськи протой рецепт. Неймовірно смачна страва з баклажанів 🤤 Обов’язково спробуйте приготувати !!!

Інгредієнти

На 2 кг. баклажанів
700-800 р. яловичого м’яса
400 р. цибулі
800 г помідорів
1 пучок кінзи
2-4 зубчики часнику
1 ч. л. чорного меленого перцю
1 ч. л. червоного меленого перцю ( паприки )
Сушений базилік, трохи хмелі сунелі ,
сіль за смаком
1ч л томатної пасти
100мл води )
~ 200 р. рослинного масла ( для рецепта)

Страва Гарни Ярах з баклажанів, яловичого м’яса і помідорів покроковий рецепт

1. Надрізаємо баклажани як на відео і обсмажуємо! Помідори прокручуємо через м’ясорубку і ділимо на 2 частини! Обсмажуємо фарш додаємо, цибулю, томатну пасту, Половину помідорів, спеції )

2. Це блюдо можна готувати і в духовці , але я вирішила зробити на плиті ) В сковороду виливаємо половину помідорів і 100 мл води, трохи підсолюємо, викладаємо баклажани, розкриваємо їх і начиняємо м’ясом, ставимо на плиту і тугим хвилин 30)

3. В кінці рясно посипаємо зеленню і свіжим часником! За бажанням додайте гострий перець 🔥 Приємного апетиту!

4. Страву можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді ❤️

Відео рецепт 👇