Курка у мандариновому соусі в духовці

Дуже соковита курка у мандариновому соусі в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Курка 2 кг
Перець чорний 1 ч. л
Сіль 1 ч. л
Солодка паприка 1 ч. л
Чилі щіпка
Часник 🧄 4 зуб.
Оливкова олія 3 ст. л
Прованські трави 1 ч. л

Глазур:
Мандарини 🍊 6 шт
Цукор-6 ч. л ( можна додати більше, пробуйте на смак, залежить від мандаринів)
Кориця 1 паличка
Бадьян 1 зірочка
Гвоздика 2 шт
Сушений імбир 1 ч. л

Курка у мандариновому соусі в духовці покроковий рецепт

1. У мене курка майже домашня, випікав 2,5 години при 180° під пергаментом, і в керамічній формі. Кінці крил краще загорнути в фольгу.

2. Як зняли пергамент, дайте трохи скоринки без глазурі, потім наносимо глазурь.

3. Будьте уважні, в глазурі є цукор і він може дуже швидко згоріти, краще далеко не відходити. Ніжки я фіксував за допомогою кожи.

Відео рецепт 👇