Мясо свинини з картоплею, цибулею, морквою, цибулею і сиром в духовці

Запечене м’ясо свинини з картоплею, цибулею, морквою, цибулею і сиром в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Свинина – 800-900 р.
Картопля 5 шт
Сіль.
Чорний перець.
Цибуля – 1 шт
Морква – 1 шт.
Рослинне масло – для смаження.
Сметана 3 ст. л.
Сир 100 р.

М’ясо свинини з картоплею, цибулею, морквою, цибулею і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Свинячу корейку промити, обсушити і нарізати на шматочки. Накрити харчовою плівкою і відбити з двох сторін. М’ясо ви можете взяти будь-яке, яке більше подобається вам. Зверху сіль і чорний перець за смаком. Натерти м’ясо спеціями з двох сторон.

2. Нарізати картоплю. Залити водою, додати сіль і варити 5 хвилин. У сковороду налити олію. Обсмажити цибулю до прозорості. Додати моркву, сіль і чорний перець за смаком. Готувати ще 2-3 хвилини. Вив

3. ожите картоплю на фольгу. Потім покладіть м’ясо, морква і цибуля. Загорнути фольгу. Готувати можна на будь-якій стороні. Великої різниці немає. Випікати при 200°С 40 минут.

4. Через 40 хвилин відкрити фольгу, змастити сметаною, зверху викласти сир. Випікати при 200°С 15 хвилин. Спасибі за ваш час! Ароматний і смачний обід готовий! Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇