мясна Підлива з яловичини і цибулі на сковороді

Як смачно зробити м’ясну Підливу з яловичини і цибулі на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. М’ясний соус класичний рецепт.

Інгредієнти

На 4 порції нам знадобиться:

– яловичина філе без жиру 500 гр.
– лук 1 шт.
– борошно 1/2 ст. ложки
– масло для смаження 3 ст. ложки
– сіль, мелений перець за смаком

м’ясна Підлива з яловичини і цибулі на сковороді покроковий рецепт

1. Промите м’ясо обсушуємо паперовим рушником і ріжемо на більш-менш однакові шматочки невеликого розміру. Жир і жилки прибираємо. Обсмажуємо на розігрітій сковороді без масла, на максимальному вогні. Помішуємо час від часу. М’ясо виділить багато соку, потрібно дочекатися моменту, коли він повністю випарується. Це займає кілька минут.

2. Як тільки рідина випарувалася, вливаємо олію і перемішуємо м’ясо. Додаємо подрібнену цибулю, додаємо за смаком сіль і суміш мелених перців. Перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин до зарум’янювання лука. Присипаємо м’ясо борошном, перемішуємо і смажимо ще минуту.

3. Вливаємо приблизно 1 склянку окропу. М’ясо повинно бути ледь покрите. Вогонь зменшуємо до слабкого. Готуємо під кришкою 40 хвилин. Пробуємо виделкою – якщо м’ясо досить м’яке, вимикаємо вогонь 🔥

4. Класичні гарніри – картопля-пюре, гречана каша, макарони 😊