Курка з креветками, шпинатом, цибулею і перцем

Як смачно зробити Курку з креветками, шпинатом, цибулею і перцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Філе грудки 2шт
Креветки 100г
Шпинат 50г
Цибулю 50г
Перець солодкий 50г
Масло дхі 5г
Часник 2зуб
Кокосові вершки 80г (або звичайні 20%)
Паприка, трави, сіль, кунжут
Для гарніру: квасоля і зелений горошок.

Курка з креветками, шпинатом, цибулею і перцем покроковий рецепт

1. Обсмажуємо цибулю на краплі олії, до нього додаємо нарізане листя шпинату і готуємо ще 2-3 хв. Слідом вводимо нарізані часник і перець. Через пару хвилин додаємо вершки і загущаем.

2. Додаємо нарізані хвости креветок і спеції. Даємо пару хвилин з’єднатися смакам і знімаємо з вогню. У філе робимо надріз зверху і вліво/вправо, розширюючи карман.

3. Паприка + сіль і фаршируємо начинкою. Запікаємо 30 хвилин при 200′ і отримуємо результат бомбічний!!!

Відео рецепт 👇