Часниковий рис з індичкою, овочами, яйцем і соєвим соусом

Часниковий рис з індичкою, овочами, яйцем і соєвим соусом простий рецепт на сковороді.

Інгредієнти

(на 2-3 порції)

Рис 150 г
Філе індички або курки 150г
1шт Морква
Цибулю 1небольшая цибулина
Імбир 1 ч. л
Часник 3 зубчики
Соєвий соус-4 ст. л
Цукор 1 ч. л
Яйце 1шт.
Лук зелений
Куркума 1/2ч.л
Кунжут
Олія для смаження

Часниковий рис з індичкою, овочами, яйцем і соєвим соусом покроковий рецепт

1. Рис відварюємо до готовності. Для того що б колір рису став красивого жовтого кольору я додаю куркуму. Але це не обов’язково. Нарізаємо філе тонкими смужками. Добре нагріваємо сковороду і філе обсмажуємо на рослинному масле.
2. Смажимо хвилин 5, потім додаємо 2 ложки соєвого соусу і смажимо ще кілька хвилин. Викладаємо готове філе на тарілку. У цю ж сковороду доливаємо масло й обсмажуємо моркву порізану соломкою і мелкопорезанный цибулю. Додаємо натертий імбир і часник, перемешиваем.
3. В двох столових ложках розчиняємо чайну ложку без гірки цукру. Вливаємо цей сироп в сковороду. Смажимо все разом хвилинку, помішуючи. Додаємо поржаренное філе і рис. Перемешиваем.
4. В чашці збиваємо виделкою яйце і виливаємо в сковороду. Все ретельно перемішуємо і смажимо, поки яйце не схопиться. Спробуйте. Якщо не солоно додайте ще соєвий соус. Подавати неодмінно гарячим з зеленою цибулею і кунжутом.