Мясні тефтелі в вершковою заливці

Як приготувати смачні М’ясні тефтелі в вершковою заливці рецепт простий. Мені завжди хочеться поділитися з вами рецептами простих, домашніх, зовсім не инстаграмных страв. Але потім я починаю думати: “Та ну, хто ці голубці, тефтелі і борщ готувати не вміє. Ну і як то котлети 🤔 зовсім не инстаграмное блюдо. Та ну їх, краще кекси які небудь викладу, вони ж гарні 😆😁. Ну і потім, зараз модно ПП, ЗСЖ, снідати авокадо, вечеряти легким салатом, а я тут з голубцями 🤪. Але сьогодні все ж подивлюся за вашим 💓, цікаві вам такі страви або печиво і кекси все ж таки рулять 😊 .

Інгредієнти

Фарш 500 гр (у мене яловичий)
Яйце 1 шт
Молоко 50 мл
Цибуля 1шт
Часник 2 зубчики
Щіпка мускатного горіха
Сіль
Перець

Для заливки
Вершки 200 мл
Твердий сир 100 гр
Пучок зелені
Сіль

М’ясні тефтелі в вершковою заливці покроковий рецепт

1. Змішуємо фарш, яйце, мускатний горіх, дрібно порізану цибулю, пропущений через часникодавку часник. У батона відрізаємо кірку і замочуємо його в молоці. Додаємо хліб до фаршу, солимо, перчим.
2. Форму для запікання і руки змащуємо рослинним маслом. І руками формуємо тефтелі. Відправляємо їх у духовку на 20 хвилин при 180 гр. А в цей час готуємо заливку.
3. Тремо сир на тертці, змішуємо його з вершками і дрібно посіченою зеленню. Злегка солимо цю суміш. Дістаємо з духовки тефтелі і поливаємо їх заливкой.

4. Тушкуємо далі ще хвилин 20-25. Подавати можна з овочами, пастою, а краще всього з картопляним пюре 😋.