Курка запечена з яблуками і цибулею в духовці

Як смачно зробити Курка запечена з яблуками і цибулею в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ще один простий рецепт курки. І він так само підходить для приготування на свята або на кожен день. Головне маринуйте заздалегідь! Не треба ось цих годинку потримаю і вистачить. НЕ ВИСТАЧИТЬ! За годинку нічого не промаринується. Спробуйте хоч раз витримати м’ясо в маринаді по довше і ви зрозумієте всю різницю смаків. І чим більше шматок тим довше треба маринувати.

Інгредієнти

🍗500 г курки (будь-якої частини або курка цілком🐓)
🥄3-4 ст. л. соєвого соусу
🥄1 ч. л. гірчиці
🌶️Щіпка перцю Чилі
🧂Сіль, перець
🌻Можна ще 1 ст л олії соняшникової
🧅1 шт. цибулина
🍏1 шт. яблуко

Курка запечена з яблуками і цибулею в духовці покроковий рецепт

1. Для курки цілком кількість ингрединетов для маринаду збільште раз в 5-6, найзручніше маринувати в зіп пакеті. Можна ще трохи мінеральної води налити туди. Коли будете запікати, покладіть всередину курки ціле яблоко.

2. Курочку замаринувати в соєвому соусі, гірчиці, трохи солі, перцю, перцю Чилі. В холодильник на 12-24 години. можна і відразу звичайно запекти, але чим довше тим маринується вкуснее.

3. Цибулю нарізати півкільцями, яблука нарізати товщиною близько сантиметра. на дно ємності трохи яблук, трохи цибулі, поверх викласти курочку. Решта яблука і цибулю позапихивать куди получтся. У 200С духовку на ~50 хв. Якщо верх духовки сильно смажить, прикрийте фольгой.

Відео рецепт 👇