Паста спагетті з страчателлой і помідорами

Як приготувати дуже смачну пасту спагетті з страчателлой і помідорами рецепт простий. 🍝 Безуууумно смачно! Я приготувала 2 досить великі порції і все одно хотілося добавки! А не було вже😀 Вийшов такий вершковий і ніжний з томатною солодкістю і кислинкою черрі обволікаючий соус😍 тут словами не передати, треба пробувати! І Антон і я в захваті🙈

Інгредієнти

⁃ Черрі 80 гр
⁃ Помідори великі 150 гр
⁃ Томати очищені у власному/томатному соку з банки 160 гр
⁃ Спагетті (я взяла, які варяться 12 хвилин, досить великі) 160 гр
⁃ Часник 2 зубчики
⁃ Оливкова олія 15 гр
⁃ Страчателла 140 гр
⁃ Сіль, чорний перець, базилік, цукор за смаком
⁃ Зелень для прикраси за бажанням

Паста спагетті з страчателлой і помідорами покроковий рецепт

1. Помідори нарізати на кубики, Черрі розрізати навпіл. Поставити воду для спагетті, посолити, дочекатися закипання, закинути спагетті і варити по інструкції. У цей час обсмажуємо видавлений через чеснокодавку (або дрібно нарізаний) часник на оливковій масле.
2. Як тільки почав золотитися, додаємо помідори черрі, обсмажуємо. Солимо, перчимо, додаємо сушений базилік. Додаємо томати з банки, додаємо 1-2 щіпки цукру. Обсмажуємо і потім ставимо на середній вогонь до моменту приготування спагетти.

3. Зливаємо воду з спагетті і змішуємо з соусом, додаємо 120 гр страчателлы і перемішуємо все поки сир не розчиниться. Викладаємо на тарілку, кладемо зверху трохи страчателлы (по 10 г на порцію), доливаємо соус – якщо залишився і прикрашаємо зеленню