Смажена риба з кускусом і овочами Гордона Рамзі

Як смачно зробити Смажена риба сібас з кускусом і овочами Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Вихід 1

8 унцій філе морського окуня -з шкірою
½ склянки баклажанів/баклажанів, нарізаних скибочками
1 Цибуля-шалот, нарізаний скибочками
1 великий часник, нарізану
6 Помідорів Чері сімейної реліквії
2 столові ложки білого вина
2 столові ложки томатного пюре
3 столові ложки овочевого бульйону
2 столові ложки нарізаних оливок
4-5 сонячних помідорів
1 Калабрійський перець чилі, нарізаний скибочками
Сіль і перець
Оливкова олія
1 Подрібнена гілочка листя орегано
Цедра і сік 1 лимона
1 чашка ізраїльського кус-куса (можна приготувати за 10 хвилин або використовувати залишки – дотримуйтесь інструкцій на упаковці або пакеті)

Смажена риба з кускусом і овочами Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте кускус або приготуйте у відповідності з інструкціями. Розігрійте сковороду і додати столову ложку масла, почніть з баклажанів, дайте їм підрум’янитися і розм’якнути. Натріть трохи свіжої лимонної цедри і приправте. Викладіть баклажани на полотенце.
2. Додайте чайну ложку олії і додайте нарізану цибулю-шалот і часник в сковороду, дайте розм’якнути Потім додайте в’ялені помідори, нарізану великими кубиками перець чилі. Збризніть білим вином, додайте овочевий бульйон і томатне пюре і перемешайте.
3. Потім додайте помідори, оливки і свіжі порвані листя орегано. В кінці додайте столову ложку оливкової олії і лимонну цедру. Зніміть тепло. Тим часом розігрійте окрему сковороду з оливковою олією, приправити рибу і обсмажте шкірою вниз, переверніть рибу через 4-5 минут.
4. Додайте в кускус 1 скибочка лимонного соку Викладіть кус-кус на тарілку, полийте томатним соусом і рибою, прикрасьте гілочкою петрушки/часточкою лимона.