Локшина удон з мясом по-азійськи на сковороді

Як смачно зробити Локшина удон з м’ясом по-азійськи на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачно, швидко – як ми любимо) тисніть, якщо сподобався рецепт і залишайте коментар, спасибі!

Інгредієнти

Локшина удон (моя на відео)
1 цибулина
700 гр. м’яса (будь-яке, у мене свинина)
1 перець болгаркий
1/2 моркви
Соус теріякі (у мене від сен сой)
Сіль, перець, часник
Кінза
+ гриби, кабачки, брокколі, томати, кунжут, квасоля, експериментуйте

Локшина удон з м’ясом по-азійськи на сковороді покроковий рецепт

1. Смажимо цибулю пару хвилин, додаємо часник і м’ясо, смажимо 7-10 хв., щоб вода випарувалася і м’ясо трохи присмажилося. Додаємо овочі – у мене перець і моркву смажимо пару минут.

2. Додаємо соус (у мене теріякі), накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності 5-10 хв. до м’якості м’яса. В кінець пробуємо на сіль, перець, якщо треба, додаємо ще, подаємо посипати кінзою. Локшина удон відварюємо по інструкції на пачці, додаємо до м’яса, тушкуємо пару хвилин і відразу подаємо!

3. Поради: Локшину, соус, овочі можна різні, це блюдо-конструктор, можна зібрати з того, що знайдете в холодильнику. Якщо не плануєте відразу їсти, не змішуйте з локшиною. Пробуйте, експериментуйте і приємного апетиту!

Відео рецепт 👇