Курячі стегна в вершково грибному соусі

Курячі стегна в вершково грибному соусі простий рецепт. я робила курку на грилі, можна посмажити або запекти, тут все одно фішка в соусі. потрібно ДУЖЕ багато цибулі і ДУЖЕ багато грибів.

Інгредієнти

500 гр курячого філе (у мене стегенця)
400 гр печериць
150 мл вершків 10%
200 гр цибулі
сіль
перець
паприка

Курячі стегна в вершково грибному соусі покроковий рецепт

1. Гриби і цибулю дрібно нарізаємо, обсмажуємо в невеликій кількості олії на cкoвopoдe.

2. Додаємо вершки, сіль, перець, італійські трави. тушкуємо на повільному вогні до загусання. якщо для вас соус надто густий – додати ще сливок.
3. До курячих стегенець додаємо улюблені спеції і готуємо будь-яким способом. я смажу на гриле.

4. Відправляємо стегенця в соус і нехай вони там ” полежать поки ви готуєте будь гарнір!

Відео рецепт 👇