Куряче філе з грибами печерицями у вершках

Як приготувати смачне блюдо: куряче філе з грибами печерицями у вершках рецепт простий. Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом дуже смачного і швидкого у приготуванні обіду. Або вечері. Курочка виходить м’яка, соковита і пікантна, завдяки печерицям.

Інгредієнти

Куряче філе 800 г
Вершки 400 мл
Печериці мариновані 1 банка
Раст. олія 40 мл
Сіль
Перець
Зелень

Куряче філе з грибами печерицями у вершках покроковий рецепт

1. філе Нарізаємо невеликими кубиками. Розігріваємо сковороду і наливаємо в неї масло. Обсмажуємо шматочки курки на сильному вогні до золотистої скоринки з усіх сторін, недовго хвилин 7.
2. Додаємо печериці. Тушкуємо 5 хвилин. Додаємо в сковороду вершки, рідина від грибів, перчимо. При необхідності солимо. Обережно, гриби солоні. Тушкуємо ще хвилин 5-7.
3. В кінці додаємо улюблену зелень, дрібно порізавши. Подавати можна з будь-яким гарніром, рис, гречка, макарони, картоплю чи інші овощи.