Полпеттоне з беконом і сиром

Як смачно зробити Полпеттоне з беконом і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Полпеттоне або гігантська італійська котлета. Ви точно багато разів зустрічали цей рецепт, якщо не під оригінальною назвою, то під неймінгом «м’ясний хліб». І впевнений, що проходили повз. А даремно. Це дуже просте і смачне блюдо, гідне якщо не зайняти головне місце на святковому столі, то точно увійти в пантеон закусок.
В якості основи ми традиційно взяли вже готовий фарш з індички. І як завжди залишилися задоволені якістю. Можна було піти складним шляхом від шматка м’яса до фаршу, але, з урахуванням кількості рухів для святкового столу, мені здається це зайвим. Тим більше, що у складі тільки індичка.

Інгредієнти

– 400 г фаршу з індички
– 200 г рікотти або сирного сиру
– 30-40 г твердого сиру
– 16-20 скибочок бекону
– 1 жовток
– 1/4 ч. л. мускатного горіха
– щіпка солі і перцю
– харчова плівка

Полпеттоне з беконом і сиром покроковий рецепт

1. Змішайте всі, крім бекону, до однорідної маси. Викладіть на робочу поверхню харчову плівку, покладіть бекон у два напрямки внахлест, з торців викладіть по 2-3 скибочки бекона.

2. Розподіліть фарш по всій довжині беконовой підстилки і, підвертаючих плівку, оберніть його скибочками. Щільно зафіксуйте плівку і приберіть м’ясний хліб у холодильник на 30 хв. Рулет викладіть на деко з пергаментом, надішліть на 30-40 хв у духовку, розігріту до 180 гр, на 30 мин.
3. На цьому все. Можете подати відразу в такому вигляді або нарізати порційно і розкласти по тарілках. Якщо сподобався рецепт – ставте лайки, залишайте коментарі, зберігайте на майбутнє. Вам не складно, мені приятно.