Соковиті котлети з курячого фаршу з кабачками і сиром

Це м’ясна або овочева котлета з начинкою (якщо хто не знає 😏). У цьому рецепті є все : і м’ясо і овочі і сир. А ще хрустка шубка, як у їжачка 🦔🦔🦔. Дуже смачно виходить ✊✊✊. Як приготувати соковиті котлети з курячого фаршу з кабачками і сиром в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

300 грам фаршу ( у мене з курячого філе)
300 грам кабачка
Сир моцарелла міні ( мені вистачило 9 кульок)
2 ст. л. манної крупи
Лук (пюре) – 70 грам
Часник 3 зубчики
Сіль, перець
Кукурудзяні пластівці без цукру 70 грам
Приправа помідори і оливки від kotanyі

Соковиті котлети з курячого фаршу з кабачками і сиром покроковий рецепт

1. Кабачки натерти на крупній тертці, віджати від зайвої рідини. З’єднати фарш, кабачки, цибульне пюре, манку, часник, сіль, перець. Пластівці подрібнити в ступці або в блендері до середніх кусочков.

2. Додати приправи томат і оливки ( або іншу улюблену). Розділити фарш на 9 рівних частин, в кожну всередину заховати кульку моцарелли і сформувати ежики.

3. Обваляти їжачки в пластівці, викласти їх на деко і запікати в духовці 30 хвилин при 180 градусах.