Лимонна курка смажена на сковороді

Як смачно зробити лимонна курка смажена на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🍇куряча грудка відбита 4 шт.
🍇Сіль чорний перець
🍇1/3 склянки борошна
🍇1 столова ложка оливкової олії
🍇4 столові ложки несолоного вершкового масла,
🍇1,5 чайної ложки подрібненого часнику
🍇Пів склянки курячого бульйону
🍇3 ст л лимонного соку
🍇Пів чайної ложки цедри лимона
🍇1,5 столової ложки рубаною свіжої петрушки (за бажанням)

Лимонна курка смажена на сковороді покроковий рецепт

1. Приправте обидві сторони курки. Обваляйте курячі грудки в борошні з обох сторін. Обсмажити грудки у вершковому і оливковій олії. До золотистого кольору приблизно 8-10 хвилин. Прибрати м’ясо в тарелку.

2. Зменшіть вогонь до середнього, додайте часник і смажте 20 секунд, потім влийте курячий бульйон. Влийте лимонний сік, доведіть до кипіння, трохи зменшіть вогонь і дайте покипіти, поки рідина не зменшиться приблизно наполовину.

3. Додайте 3 столові ложки олії і цедру лимона, перемішайте, щоб масло растопилось.

4. Поверніть курку в сковороду, полийте курку соусом і прикрасьте петрушкой.

Відео рецепт 👇