Запечена гомілку індички з картоплею в духовці

Як смачно зробити Запечена гомілку індички з картоплею в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Гомілки індички 2 шт
Італійські трави 1/2 ч. л.
Суміш перців 1/2 ч. л.
Паприка 1/2 ч. л.
Часник 1-2 зубчики
Олія оливкова 20 г
Сіль за смаком

Гарнір:
Картопля 5 шт (~600 г)
Італійські трави 1/2 ч. л.
Часник 2 зубчики
Олія оливкова 20 г
Сіль за смаком

Запечена гомілку індички з картоплею в духовці покроковий рецепт

1. Гомілки промиваємо під проточною водою і прибираємо залишки води паперовими рушниками. Рівномірно розподіляємо по поверхні ніжок оливкове масло, подрібнений часник, сіль і специи.

2. Залишаємо маринуватися при кімнатній температурі на пів години (або в холодильнику на більш довгий термін), якщо час не чекає – готуємо відразу. Картоплю нарізаємо шматочками і змішати з маслом, подрібненим часником і спеціями. Сіль додаємо по вкусу.

3. Поміщаємо на деко і відправляємо запікатися в розігріту духовку при 180° приблизно на 60 хвилин (якщо великі ніжки, час приготування може збільшитися). Ну що, будете пробувати чи курка краще?

Відео рецепт 👇