Гарбузове котлети з курячої грудкою

Як смачно зробити Гарбузове котлети з курячої грудкою
простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

200 г курячого філе
200 г очищеної гарбуза
50 г сиру (використовувала сир гауда)
50 г борошна
25 г цибулі
25 г майонезу або густої сметани
25 г манної крупи
1 яйце
сухий часник, паприка, каррі
сіль, перець
рослинна олія для обсмажування

Гарбузове котлети з курячої грудкою покроковий рецепт

1. Гарбуз натерти на дрібній тертці. Додати спеції, подрібнену цибулю, яйце, майонез або сметану, манку. Ретельно перемішати і відставити хвилин на 20. Куряче філе нарізати як можна мельче.
2. Сир натерти на дрібній тертці. Додати в гарбузову масу куряче філе, сир, перемішати. Всипати борошно, ретельно вимішати. Маса виходить досить густа, тримає форму, але для ложки, а не для рук.
3. У сковороді розігріти рослинне масло. Ложкою викладати котлети і злегка розрівнювати. Смажити на середньому вогні під кришкою з двома переворотами.

4. У мене вийшло 10 штук. Не хапайте зі сковороди, дайте котлет хвилинку полежати! Смачно до одуру!!!