Мясо яловичини Бет Бургиньон Джулії Чайлд

Як смачно зробити М’ясо яловичини Бет Бургиньон Джулії Чайлд простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я обожнюю зиму за те, що можна готувати великі каструлі м’ясо з підливою, зробити пюре, налити вина і насолоджуватися вечерею🥰 Взимку це так зігріває, і надає неймовірний затишок. Самий просто вечеря може стати вишуканим, а ви навіть недогадываетесь як легко це зробити.
Джулія Чайлд моя незрівнянна любов, простою жінка яка довела всім, що готувати можна легко, весело і завзято. Саме тому сьогодні саме її, а може навіть, одне з найвідоміших страв. Бет бургиньон!!!! Я давно його не готувала, але раз вже до мене в руки потрапила прекрасне вино Pinot noir, що приготувати вирішилося саме собою 🥰

Інгредієнти

▪️1кг яловичини (підійде будь-яка частина)
▪️3 стебла селери
▪️200гр бекону до/в
▪️3-4 невеликих цибулини
▪️1 велика морква
▪️300 гр. печериць
▪️300гр бульйону (у мене яловичий)
▪️300гр червоного вина (у мене це французьке Joseph Drouhin Laforet Bourgogne Pinot Noir)
▪️головка часнику
▪️букет Гарни (чебрець, петрушка, лавровий лист)
▪️3ст.л томатної пасти
▪️сіль/перець/трохи пластівців Чилі/копченої паприки/апельсин-Чилі
▪️хороша щіпка цукру

М’ясо яловичини Бет Бургиньон Джулії Чайлд покроковий рецепт

1. Все настільки просто, що ви кайфанете – обіцяю. Бекон порізати і обсмажити, скласти в каструлю для тушкування. На що утворився жирі обсмажити цибулю, моркву, печериці – відправляємо до бекону.

2. Селера просто довільно порізати. Туди ж букет Гарни, томатну пасту. Тепер м’ясо, поріжте на невеликі рівні шматки. Обсмажте м’ясо все на тій же сковороді невеликими порциями.

3. Складаємо в ємність. Додаємо прянощі, сіль, перець і Цукор, зубчики часнику. Заливаємо бульйон, вино і ставимо на маленький вогонь. Тушкуємо 3 години Подавати з картопляним пюре обов’язково поливати утворився соусом.