Курячі котлети з капустою, цибулею і часником на сковороді

Курячі котлети з капустою, цибулею і часником на сковороді простий рецепт 🔥 Дуже соковиті, ніжні, низькокалорійні котлети. Ідеально на обід або вечерю для тих, хто на ПП і не тільки 👌

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 85/11/3/3

Філе куряче – 400 г
Капуста – 400 г
Цибуля – 100 г
Часник – 2 зубчики
Сіль, перець, паприка – за смаком
Раст. олія для смаження – 2 ст. л

Курячі котлети з капустою, цибулею і часником на сковороді покроковий рецепт

1. Філе припинити через м’ясорубку або як я подрібнити в чаші блендера. Так само перекрутити капусту і цибулину з чесноком.

2. Все з’єднати, посолити, поперчити і добре вимісити. Вологими руками зліпити котлеты.

3. Смажити на не великій кількості олії на середньому вогні під кришкою з двох сторін. Приємного апетиту☺

Відео рецепт 👇