Горщики з мясом, картоплею, помідорами та цибулею в духовці

Горщики з м’ясом, картоплею, помідорами та цибулею в духовці простий рецепт. Я сращу після міні відпустки до вас з смачним рецептом! Мої осінні горщики готові для смачного осіннього страви!

Інгредієнти

Телятина або яловичина – 500 гр
Картопля – 5-6 шт
Помідори – 3-4 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Сіль
Перець
Паприка
Прованські трави
Оливкова олія
Томатна паста

Горщики з м’ясом, картоплею, помідорами та цибулею в духовці покроковий рецепт

1. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотавої скоринки на олії. М’ясо нарізати кубиками і обсмажити з цибулею 15 хвилин. Томати нарізати кубиками і додати до м’яса. Обсмажувати ще 15 минут.
2. Картоплю нарізати кубиками. В горщики викласти картоплю 1/2 горщика. Викласти М’ясо. Посолити, поперчить.
3. Додати паприку і трави. Томатну пасту змішати з содою 1:3 і залити горщики. Запікаємо горщики 40-50 хвилин при 180 градусах до готовності