Мясні котлети з томатним подливом

Швидкі котлетки в томатній підливі рецепт простий. рецепт гарячого на швидку руку! готую не перший раз, і мій секрет – це томатний соус. М’ясні котлети з томатним подливом рецепт простий.

Інгредієнти

600 гр фаршу (свино-яловичий)
2 цибулини
1 зубчик часнику
1 скибочка білого хліба
50 мл молока
1 ст. л борошна
4 ст. л томатного соусу
500 мл бульйону чи води
панірувальні сухарі

М’ясні котлети з томатним подливом покроковий рецепт

1. цибулю нарізаємо дрібним кубиком і обсмажуємо до готовності на рослинній олії. до фаршу додаємо половину цибулі, хліб, замочений у молоці або вершках (злегка віджати), часник, сіль і перець. добре перемішуємо. формуем котлети, обвалюємо в панірувальних сухарях і обсмажуємо з кожного боку приблизно по 7-8 хвилин до золотистого цвета.

2. до решти половині цибулі додаємо борошно, перемішуємо і обсмажуємо приблизно 1 хвилину. додаємо томатний соус і обсмажуємо все разом кілька хвилин. я правда раджу брати по можливості лавкинский соус, він якийсь супер ароматный.

3. поступово вливаємо воду або бульйон і помішуємо, щоб не залишилося грудочок від борошна до загустіння. в отриману підливку викладаємо котлети, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 10-15 хвилин на середній позначці плити. подаємо з коханим гарниром.

Відео рецепт 👇