Спагетті з кабачка з зеленим соусом з авокадо

Спагетті з кабачка, буряка чи батату — один з найпростіших способів додати в раціон більше овочів і зробити його різноманітніше. І вмовити п’ятирічку з’їсти кабачок або варений буряк у вигляді спагетті набагато легше. Як зробити Спагетті з кабачка з зеленим соусом з авокадо рецепт простий. Перше, що мені захотілося приготувати — це спагеті з сирого кабачка. Вони виходять красиві і довгі, їх можна їсти в сирому вигляді з улюбленим соусом, замінивши ними звичайні спагетті, а можна загасити або додати в суп замість пшеничного локшини.

Інгредієнти

* 2 середніх кабачка
* 1 авокадо
* 1 зубчик часнику
* сік лайма
* пучок петрушки
* 2 ст. ложки оливкової олії

можна також додати:
* 50 г печериць
* зубчик часнику
* 5 шт. черрі
* пелюстки мигдалю або кедрові горішки

Спагетті з кабачка з зеленим соусом з авокадо покроковий рецепт

1. Ріжемо кабачки навпіл і за допомогою спиралайзера нарізаємо довгими спагетти.

2. Міняємо насадку і змішуємо інші інгредієнти подрібнювачем Philips до однорідної текстури. Додаємо соус і залишаємо на пару хвилин, щоб спагетті ввібрали его.

3. Обсмажуємо нарізані печериці з часником. Злегка обсмажуємо нарізані половинками черрі і додаємо до спагетті. Посипаємо горішками. Готове 🖖🏽

Відео рецепт 👇