Риба дорада запечена в духовці

Як зробити рибу запечену в дораду духовці рецепт простий 🐟🤤 Вона вийшла неймовірно ніжною, соковитою, ніжною, нереально смачною! Ммм…🙈 Існує багато рецептів приготування доради 🐟 Представимо Вам самий простий і смачний рецепт. Підійде сібас або дорада, так як обидві риби мають біле та ніжне за консистенцією м’ясо, практично без кісток!

Інгредієнти

🐟 риба (2 шт.)
оливкова олія
сіль і мелений перець
лимон
чебрець
прованські трави

Риба дорада запечена в духовці покроковий рецепт

1. Рибу добре почистити від луски, виріж зябра, відріж плавники, промити, висуши паперовим рушником, натри сумішшю оливкової олії з сіллю і перцем та іншими спеціями. У черевце виклади колечка лимона.

2. Можна покласти в кожну рибку ще по половині гілочки розмарину. І скропи лимончиком рибку. Зовні риби можна зробити за 3-4 надрізи гострим ножем з кожної сторони. У кожен надріз вкласти по половині скибочки лайма або апельсина.

3. Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. На гарнір приготувала овочеву суміш. Можна запекти картоплю з овочами або будь-яку крупу зварити, краще всього підійде до риби кускус з овощами.