Пісний курячий шашлик з помідорами на шпажках на грилі

Як смачно зробити Пісний курячий шашлик з помідорами на шпажках на грилі Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

50 г кедрових горіхів
1 зубчик часнику
1 червоний перець чилі (за бажанням)
50 р сиру пармезан
200 г обсмажених на оливковій олії помідорів (вам також може знадобитися додаткове оливкова олія)
500 г курки (бажано стегна)
2 столові ложки плоских листя петрушки

Пісний курячий шашлик з помідорами на шпажках на грилі покроковий рецепт

1. Спочатку підсмажте кедрові горішки: поставте сковороду на середній вогонь і покладіть кедрові горішки на сковороду приблизно на 5 хвилин, часто перевертаючи їх, щоб вони не підгоріли. Викладіть їх на невелику тарілку. Очистіть зубчик часнику і подрібніть його в пасту чеснокодавилке.
2. Видаліть насіння з червоного перцю чилі, якщо використовуєте, і наріжте невеликими шматочками Натріть сир пармезан на дрібній тертці, намагаючись не натерти пальці! Перелийте почервонілі на сонці помідори в мірний глечик, щоб зібрати все смачне масло. Подивіться, скільки у вас масла – вам потрібно 175 мл, тому, якщо у вас менше, долийте оливкової масла.
3. Покладіть подрібнений часник, підсмажені кедрові горішки, підрум’янені на сонці помідори, перець чилі (якщо ви його додаєте), сир пармезан і масло в блендер і, накривши кришкою, збийте до стану пухкої пасти. Покладіть пасту в велику миску для змішування. Наріжте курку на куски.
4. Додайте їх в миску і ретельно перемішайте, потім приберіть курку в холодильник мінімум на 1 годину. Завжди мийте руки, коли торкаєтеся до сирого м’яса. Як тільки курка замаринується, розігрійте гриль до високої температури. Нанизати курку на шампури і викласти на деко для гриля.
5. Готуйте під грилем протягом 5 хвилин, а потім переверніть їх і знову смажте на іншій стороні протягом того ж часу. Переконайтеся, що курка повністю приготовлена.
6. Поки курка готується, наріжте петрушку великим ножем або покладіть листя в чашку і подрібніть їх ножицями. Перекладіть приготовані курячі шашлички на сервірувальне блюдо і прикрасьте рубаною зеленню петрушки. Прибив его.