Італійська паста Алла Дженовезе з яловичиною

Сьогодні я покажу самий неймовірний соус до пасти. Як зробити Італійську пасту Алла Дженовезе з яловичиною рецепт простий. Це сама смачна паста на світі. Соус готується просто. Чекати закінчення готування довго. Але! Ви витратите свого часу приблизно 25-30 хвилин, потім очікування закінчення готування близько 4 годин Але цей соус відмінно зберігається в холодильнику. Або його можна розділити на порції і заморозити. І коли ви зберетеся побалувати себе пастою з цим соусом, то часу піде рівно стільки, скільки потрібно на приготування пасти. Самий головний секрет – у дивовижній кількості цибулі, який перетвориться в щось приголомшливе! Поїхали.

Інгредієнти

Паста 400г
Яловичина 1кг
Цибулю 2кг
Селера стеблової 50г
Моркву 50г
Помідори 50г
Прошутто 50г
Вино біле сухе 100 мл
Лавровий лист 2шт
Олія оливкова Extra Virgen 30мл
Сіль/перець/пармезан

Італійська паста Алла Дженовезе з яловичиною покроковий рецепт

1. В чавунець наливаю оливкова олія Extra Virgen – це важливо – потрібно використовувати саме ароматне, з гіркуватістю, холодного віджиму. Починаю гріти на слабкому вогні Ще знадобиться невеликий шматочок сиров’яленого окосту – в Італії він називається прошутто. Замість окорока можна використовувати сиров’ялену грудинку – панчетту або взагалі невелику кількість солоного свинячого сала поки прошутто обсмажується порубаю дрібним кубиком морква, стеблової селера та одну середню цибулину що тут діється – відмінно Треба нарізати… мясо.
2. Для цієї страви йде м’якоть хороша, але недорога. Можна брати найжорсткіше м’ясо – все одно за 4 години гасіння в цибульному соку вона стане по консистенції як тушонка. так… можна класти сюди з усіх сторін треба його запечатати – щоб побіліло Зверніть увагу – на 1кг м’яса йде 2кг лука! Вся суть рецепта в такому співвідношенні! поки наріжу парочку невеликих помідорів. Вони потрібні щоб кислотою збалансувати солодкість лука Пора вже до речі овочі сюди отправить.

3. до Речі називається ця суміш – мирпуа Доки вони обсмажуються наріжу весь лук як саме нарізати не важливо – все одно він весь в кашу розповзеться До м’яса треба додати білого сухого вина Необов’язковий інгредієнт, але з ним смачніше! і помідори сюди ж Зараз ще буквально 5 хвилин, і метушня з соусом буде завершена Пора! цибулю, лавровий лист, сіль і перець Всі! Важливо готувати на слабкому вогні і в чавунці або каструлі з товстим реально дном.
4. Якщо у вас газова плита – ставте посудину на розсікач. Приблизно через півгодини треба буде злегка перешкодити вміст. Якщо сік буде сильно википати виправити справу можна підливаючи окріп. Але краще все таки відрегулювати процес потужністю нагріву. Ви подивіться на це чудо!!! Очманілий соус готовий! вода вже кипить, сіль сюди Паста – для цієї страви – зити Варити її треба до стану альденте, тому що до повної готовності вона буде доходити в соусі!

5. Який аромат, ааааа… який аромат!!! І ще це дуже економне блюдо… тому що зовсім невеликий шматочок м’яса треба розділити на волокна…. Повернути ці волокна в соус…. Щоб вони прогрілися в ньому…. І викласти в соус пасту…. І пармезану сюди для більшої сливочности. І ось в цьому соусі паста дійде до готовності! вбере в себе всі ці смаки…ось так… ось так…. Просто чума! І ще трохи пармезану