Смажені свинячі відбивні з сиром на сковороді

Як смачно зробити Смажені свинячі відбивні з сиром на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 свинячі відбивні 300 г (готувала ошийок)
сіль, перець
Маринад:
1 ч. л. среднеострой гірчиці
0,5 ч. л. солодкої гірчиці
0,5 ст. л. рослинного масла
сухий часник
Соус:
75 мл молока
50 г сиру горгонзола
1 ст. л. дрібно нарізаної зелені

Смажені свинячі відбивні з сиром на сковороді покроковий рецепт

1. Змішати віночком складові маринаду. М’ясо обробити тендерайзером, посолити, поперчити, змастити з двох сторін маринадом, скласти в скляну ємність, накрити і поставити маринуватися в холодильник як мінімум на 4 години (я залишила на ніч).
2. Відбивні промокнути кухонним рушником і обсмажити на змащеній олією добре розігрітій сковороді з двох сторін до рум’яної скоринки. Влити в сковороду молоко, довести до кипіння, трохи выпарить.

3. Додати сир, розчинити і готувати кілька хвилин до легкого загусання. Додати в соус, зелень, перемішати і можна подавати. Якщо замість горгонзоли ви візьмете брі, я не буду заперечувати. Смачно до одуру!!!