Паста з креветками і часником в томатному соусі на сковороді

Паста з креветками і часником в томатному соусі на сковороді простий рецепт! часто всі забувають про те, що соус для пасти можна приготувати просто з томатів у власному соку. замість креветок шикарно підійде смажена курочка!

Інгредієнти

макарони
креветки
400 гр томатів у власному соку
1 цибулина
3 зубчики часнику
1 перчик чилі
базилік
пармезан
перець
італійські трави

Паста з креветками і часником в томатному соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Креветки обсмажуємо на сильному вогні на рослинній олії протягом пари хвилин. Знімаємо з вогню, додаємо дрібно нарізану цибулю, часник і перчик чилі. обсмажуємо 3-4 хвилини, постійно помешивая.

2. Додаємо протерті томати, перець, сіль і італійські трави. зменшуємо вогонь і трохи вытушиваем жидкость.

3. Відварюємо пасту до стану al dente (на 2 хвилини менше, ніж зазначено на пачці) і перекладаємо в соус.

4. Додаємо креветки, пармезан і дрібно нарізаний базилік!

Відео рецепт 👇