Перший відеоролик в цьому році, а це означає 😜 якщо бачите цей пост, то дайте знати в коментарях 👍 всім спасибі! Швидкий рецепт локшини в азіатському стилі буквально за 15 хвилин. Як зробити азіатську локшину з куркою і овочами рецепт простий на сковороді.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г 144.32 10.71/5.97/12.15
⠀
Яєчна локшина 150 р
Куряча грудка 1 шт
1 маленька морква
1 болгарський перець
1 зубчик часнику
Кінза і зелену цибулю по 2-3 гілочки
Кешью жменька
Оливкова олія 3 ст. л
Імбир 3 см
Соєвий соус 3 ст. л.
Сік 1 мандарина
2 ч. л. крохмалю будь-якого (загущатися соус)
Азіатська локшина з куркою і овочами покроковий рецепт
1. Моркву шаткуємо дрібними брусочками або натираємо на тертці для корейської моркви. Шаткуємо болгарський перець, дрібно шаткуємо часник і ріжемо курячу грудку брусочками. Грудку солимо. На оливковій олії злегка прогріваємо часник і потім обсмажуємо курку, доводимо її під кришкою до готовности.
2. Тим часом протягом 5 хвилин відварюємо яєчну локшину (діємо по інструкції на упаковці). До курки додаємо тертий імбир, соєвий соус, моркву і перець. Все перемішуємо і вичавлюємо моє одного мандарина.
3. Додаємо крохмаль. Все перемішуємо і додаємо локшину. Можна подавати. Розкладаємо по тарілках, прикрашаємо дрібно рубаною зеленню кінзи і цибулі і подрібненим кешью.
Відео рецепт 👇