Фарширований перець рисом, кабачками і сочевицею

Як зробити Фарширований перець рисом, кабачками і сочевицею рецепт простий.

Інгредієнти

Перець – 2-3 шт
Кабачок – 1 шт
Сочевиця зелена замоченная (можна і червоний) – 2 ст (1 склянка – 259)
Рис варений – 1 склянка
Морква маленька – 1 шт
Цибулю невеликий – 1 шт
Інші овочі за вкуску: брокколі (1 жменя), гриби (2 шт), шпинат (жменю).
Можна залишити тільки моркву і цибулю, але тоді беріть розміром побільше.
Спеції: куркума, хмелі-сунелі, часник, перець, сіль.
Вода
Томатна паста для соусу

Фарширований перець рисом, кабачками і сочевицею покроковий рецепт

1. Нарізати овочі. Загасити. ⠀ ⠀ Подрібнити сочевицю блендером. Додати рис, спеції. Перемішати. ⠀ ⠀ Покласти начинку в перці і кабачок. Налити в деко води у форму. ⠀ ⠀

2. Поставити запікатися на 30-40 хв при 180° Готовий перчик полити соусом: Для соусу я перемішала томатну пасту з водою, сіллю і спеціями. Можна додати ще часнику. Прикрасити зеленью.

3. Подавати зі свіжими овочами/салатом. Фаршу можна наготувати побільше, зробити котлетки заздалегідь і заморозити. З цієї кількості фаршу у мене вийшло: 6 котлет, 4 половинки перчика, 1 половинка кабачка.

Відео рецепт 👇