Мексиканське Чилі Кон Карне з фаршем

Сьогодні у мене для вас дуже простий і смачний рецепт. Будемо готувати чилі кон карне. Рецепт не класичний, а з фаршем. Як зробити смачне Мексиканське Чилі Кон Карне з фаршем рецепт простий.

Інгредієнти

Фарш-500 гр.
Цибуля-1 шт.
Болгарський перець-1 шт.
Гострий перець-за смаком.( можна замінити на червоний мелений перець.)
Морква-1 шт.
Помідори-1 шт.
Квасоля консервована-1 банку.
Часник-2 зубчики.
Сіль, спеції-за смаком.

Мексиканське Чилі Кон Карне з фаршем покроковий рецепт

1. Овочі очищаємо і нарізаємо кубиком. Обварюють на вершковому+раст.олії цибулю, моркву і перець болг. Через 7 хвилин додаємо фарш і лопаткою подрібнюємо. Обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо помідори( можна ще 1 ч. л томату, але я не додала).

2. Перемішуємо, сіль, спеції за смаком. Тушкуємо під кришкою хвилин 20, додаємо квасоля і готуємо ще хвилин 5.

3. Обов’язково посипаємо зеленню і часником!) Подаємо з улюбленим гарніром. Я дуже люблю макарони 😍 можна також приготувати рис, гречку і тд. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇