червона риба Смажена у вершковому соусі на сковороді

Як приготувати смачну смажену червону рибу у вершковому соусі на сковороді рецепт простий. Як вам така ідея для вечері? Рибу можна брати будь-яку і вона точно не буде сухий.

Інгредієнти

Риба 500-600 р.
Паприка кілька щіпок
Чорний перець щіпка
Сіль ~1/4 ч. л.
Рослинне масло 2 ст. л.
Часник 2 зубчики
Вершки 20-23% 200-250 мл.

червона риба Смажена у вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Рибу я почистила і витягла кістки, змащуємо шматочки маринадом і залишаємо на пару хвилин. ⠀ Потім обсмажуємо з кожної сторони, по 2 хвилини на середньо-сильному вогні, до красивої корочки.
2. Якщо теж залишали шкіру, то обсмажуйте спочатку на цій стороні, з неї буде вытапливаться жир. ⠀
3. Додаємо часник і вершки, готуємо на мінімальному вогні 5-10 хвилин (залежно від розміру шматочків).

4. Разом з часником можна додати шпинат, з вершками і рибою він чудово поєднується. ❤️