Тушковані курячі сердечка на сковороді

Як смачно зробити Тушковані курячі сердечка на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

дивіться нижче

Тушковані курячі сердечка на сковороді покроковий рецепт

1. Сердечка промити, обрізати зайве. Обсмажити на заздалегідь розігрітій сковороді з рослинним (+вершковим) маслом. Далі послідовно додати цибулю (нарізати довільно), морква (нарізати довільно, у мене соломкою), чеснок.
2. Потім додати чорний мелений перець, солодку паприку (можна копчену) і улюблені приправи, добре перемішати. Сердечка посолити, залити гарячою водою (на пару сантиметрів вище ніж сердечка).
3. Після закипання вогонь зменшити до мінімуму, накрити кришкою і тушкувати до готовності. В кінці додати зелень. Також до сердечком можна додати на вибір: сметану, вершки, томатну пасту і др.