Соковитий стейк зі свинини на сковороді у вершковому соусі з грибами

Як зробити смачний Соковитий стейк зі свинини на сковороді в вершково-часниковому соусі з грибами простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Стейк зі свинини – 5 шт
Гриби – 400 р
Вершкове масло – 50 г
Цибуля – 1 шт
Часник – 5 шт
Борошно – 1,5 ст. л.
Вода – 250 мл
Вершки – 200 мл
Соєвий соус – 3 столові ложки
Сіль – 3/4 чайної ложки
Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Чебрець – 1 чайна ложка

Соковитий стейк зі свинини на сковороді у вершковому соусі з грибами покроковий рецепт

1. Нарізати на стейки з свинини. У мене свиняча корейка. Додати сіль, чорний перець – за смаком Обсмажити по 5 хвилин з двох сторін на сильному огне.

2. Нарізати гриби і цибулю. Обсмажити гриби, додати вершкове масло, цибулю, видавити часник. Додати борошно, гарненько перемешать.

3. Налити воду, вершки і соєвий соус. Додати сіль, чорний перець і чебрець. Викласти мясо.

4. Готувати 5 хвилин. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇