Котлети з індички зі шпинатом

Як смачно зробити Котлети з індички з шпинатом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Соковиті білкові низьковуглеводні котлети з добавкою калію з шпинату, за бажанням їх можна запекти, поклавши зверху шматочок масла або випекти в формочках для мафінів, але тоді вони будуть сухішим.

Інгредієнти

Філе індички – 500 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 2 зуб.
Яйце – 1 шт.
Шпинат заморожений – 100 г
Висівки – 15 р
Вершки 20 % – 3 ст. л
Масло рослинне для смаження
Спеції за смаком
Сіль
Кунжут за бажанням

Котлети з індички зі шпинатом покроковий рецепт

1. Подрібнюємо індичку, розморожений шпинат, часник і цибулю на м’ясорубці/блендері. Додаємо яйце, вершки, висівки, спеції і добре вибиваємо фарш.
2. Чим краще виб’єте фарш – тим легшим і соковитіше будуть котлети, я вибиваю в планетарному міксері з насадкою «весло» 5 минут.

3. Формуємо котлети, за бажанням обвалюємо в кунжуті і обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні з краплею олії (після того як перевернули котлети, накриваємо сковороду кришкою).