Хлібні галушки чеські кнедлики

Рецепт Канедерли (кнедлики)🥖 Перед вами тірольський🇮🇹 варіант рецепту хлібних галушок. Традиційно їх подають в м’ясному бульйоні, але по секрету вам скажу, що зі сметанкою теж дуже-дуже смачно! Про мої нові тарілки теж бачу питання в директе. Як зробити Хлібні галушки чеські кнедлики рецепт простий.

Інгредієнти

•250г м’якоті білого вчорашнього хліба
•150мл молока
•100г спека/бекону/копченої грудинки
•1 маленька цибулина
•м’ясний бульйон
•1 яйце
•зелений лук
•листя петрушки
•сіль, перець
•кубик вершкового масла

Хлібні галушки чеські кнедлики покроковий рецепт

1. Нарізати м’якоть хліба на невеликі кубики і залити молоком, добре «пожмякать» і залишити на 10 хвилин. Дрібно нарізану цибулю обсмажити на вершковому маслі разом з нарізаним кубиками спеком/беконом.

2. Хліб віджати і розтерти руками в крихту. Додати до хліба яйце, обсмажену цибулю, с/бекон, подрібнені листя петрушки і зелений лук.

3. Посолити і поперчити. Перемішати.⠀ Сформувати кульки і відварити в м’ясному бульйоні 12-15 хвилин.⠀

Відео рецепт 👇