Мясні рулетики з тіста з фаршем на сковороді з цибулею та морквою

М’ясні рулетики з тіста з фаршем на сковороді з цибулею і морквою простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
Борошно 450 гр
Сіль 0,5 год л
2 ст л рослинного масла
150 мл окропу
1 яйце

Фарш
Цибулю
Сіль
Спеції

Цибуля 1 шт
Морква 1 шт
Сметана 2 ст л
Сіль, спеції

М’ясні рулетики з тіста з фаршем на сковороді з цибулею і морквою покроковий рецепт

1. У мисці змішати борошно, сіль, рослинне масло. Додати окріп, перемішати. Далі додаємо яйце. Замісити тісто, дати відпочити і тонко розкачати. Для начинки фарш додати цибулю, сіль і приправы.

2. Рівномірно викласти на тісто, скачати в рулет і розрізати на маленькі рулетики. У сковороді обсмажити цибулю і моркву. Додати сметану, сіль і специи.

3. Поверх викладаємо рулети, заливаємо водою і накриваємо кришкою. Тушкувати на повільному вогні 20 хвилин. А подавати смачніше зі сметаною або кетчупом.