Грузинське блюдо чахохбілі з куркою на сковороді

Як смачно зробити Грузинське блюдо чахохбілі з куркою на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Приготуємо ароматне, смачне грузинське блюдо чахохбілі!

Інгредієнти

курячі ноги або крила, (можна взяти і тушку курки і розрізати на шматочки)
3-4 головки цибулі (я люблю побільше цибулі),
2-3 свіжих помідори, або томати у власному соку,
1 ложка томатної пасти,
1 жовтий і 1 червоний болгарський перець,
2-3 зубчики часнику,
кінза базилік, можна взяти сушені,
вершкове і рослинне масло для смаження,
сіль, чорний і червоний гострий перець за смаком, щіпка хмелі-сунелі.

Грузинське блюдо чахохбілі з куркою на сковороді покроковий рецепт

1. Курку обсмажити з двох сторін на суміші масел по 3-4 хвилини з кожного боку. В окремій сковороді обсмажити протягом 3-4 хвилин порізану півкільцями цибулю, і відправити до курице.

2. По черзі додати томати, пасту, перець і приправи. Змішати і протушкувати під кришкою 30-35 хвилин. В кінці додати зелень.

3. Виходить апетитне, дуже смачне, ароматне блюдо! Пальчики оближеш! 👍😋
Спробуйте приготувати. Вам точно сподобається!

Відео рецепт 👇