Лазанья з фаршем, грибами, вершками, помідорами і сиром

Як зробити Лазанью з фаршем, грибами печерицями, вершками, помідорами і сиром рецепт простий.

Інгредієнти

* Баклажан 400г
* Фарш 400г
* Цибулю 100г
* Морква 100г
* Печериці 250г
* Вершки 20% 250г
* Томат 250г
* Сир 150г

Лазанья з фаршем, грибами, вершками, помідорами і сиром покроковий рецепт

1. Баклажани нарізаємо на слайсы (можна кабачок) і змастити трохи олією випікаємо 10-12минут при 200′. Готуємо вершковий соус, обсмажуємо до золотистого кольору цибулю і вводимо печериці. Золотим і їх )) Прибираємо вогонь на мінімум і вводимо вершки, трохи орегано, базиліка і загущаем.

2. Обсмажуємо курячий фарш з морквою, заливаємо томатом і тушкуємо 15 хвилин. Додаємо чорний перець, паприку, сіль. У форму для випікання шарами кладемо баклажан /вершковий соус/м’ясної соус/сыр.

3. Повторюємо. Випікаємо півгодини при 200′ (якщо сир буде сильно рум’янитися (можна прикрити фольгою).

4. Нарізаємо і насолоджуємося приголомшливим смаком. Готується дуже просто, а результат просто приголомшливий!

Відео рецепт 👇