Лінива лазанья в лаваші з фаршем з курячого філе і грибами в духовці

Як смачно зробити Лінива лазанья в лаваші з фаршем з курячого філе і грибами в духовці простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Лінива лазанья з лаваша. Дуже люблю різноманітні рецепти з лаваша. Скільки всього можна з них приготувати. Ось і ще один смачний рецепт для вас

Інгредієнти

Лаваш – 1 упаковка (300г)
Філе куряче – 400 г
Печериці – 500 г
Цибуля – 1 шт
Твердий сир – 150 г
Раст. олія для смаження – 1 ст. л
Томатна паста – 100 г
Вода – 150 мл
Молоко – 300 мл
Борошно – 1 ст. л
Сіль, спеції – за смаком

КБЖУ на 100 г 113/9/4/10

Лінива лазанья в лаваші з фаршем з курячого філе і грибами в духовці покроковий рецепт

1. На ложці олії обсмажити подрібнену цибулину до золотистого кольору.Додати до цибулі печериць пластинки. Смажити до золотистого кольору грибів. Посолити. Я солила часниковою сіллю. Перекласти гриби в тарілку. Куряче філе перекрутити через м’ясорубку або в чаші блендера. Обсмажити фарш на тій же сковороді, де смажилися грибы.

2. Олія не додавати. Лопаткою розбивати грудки фаршу. Додати до фаршу томатну пасту і воду. Посолити і тушкувати ще 5 хвилин. Для соусу з’єднуємо борошно і молоко, трохи солі. Доводимо до кипіння. Збираємо лазанью. Нарізати листи лаваша під розмір вашої форми для випічки. Викладаємо всі інгредієнти шарами: лаваш фарш, лаваш, гриби, соус. І т. д, поки не закінчаться всі ингредиенты.

3. Багато фаршу і грибів не накладайте, по трохи розподіляйте по листом лаваша, щоб вистачило на весь лаваш. Останній, верхній аркуш лаваша добре притискаємо руками і заливаємо рештою молочним соусом. Рясно посипаємо тертим сиром. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20 до рум’яної скоринки. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇