Царські пельмені в духовці з морквою, сиром і часником

Як зробити найсмачніші домашні Царські пельмені в духовці з морквою, сиром і часником простий рецепт.

Інгредієнти

Пельмені заморожені
Ріпчасту цибулю
Моркву
4 ст. л. сметани
1 ст. л. томатної пасти
2 склянки води
Сіль, перець
Часник
Сир (у мене сулугуні)

Царські пельмені в духовці з морквою, сиром і часником покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву смажимо 5 хв. Додаємо заморожені пельмені, смажимо 5 хв. Змішуємо воду, сметану, томатну пасту. Пельмені перекладаємо у форму для запікання, заливаємо пельмені соусом.

2. Щоб вони були повністю покриті, посипаємо натертим сиром, накриваємо фольгою. Випікаємо пої 180 гр. 30 хв., за 10 хв. до кінця фольгу зняти, щоб сир подрумянился.

3. Поради: Кількість пельменів беріть з розрахунку вашої форми, приблизно в 2 шари, лежать пельмені, якщо буде більше той і запікайте довше. Готовність перевіряйте діставши одну штуку.

Відео рецепт 👇