Курка гунбао з соусом

Як смачно зробити Курка гунбао з соусом простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. ГУНБАО – курочка в китайському стилі 😋

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр 139/18/4,7/5,2
На 2 порції (загальна вага 530 грамів)

Куряче філе 400 гр
Соєвий соус 70 мл
Кунжутне масло 10 мл
Рослинна олія 10 мл
Кукурудзяний крохмаль 10 гр
Перець болгарський 100 гр
Цибулю 50 гр
Перець чилі 1 шт
Часник 3-4 зубчики
Зелена цибуля для подачі
Арахіс 10 гр
Вода 100 мл

Курка гунбао з соусом покроковий рецепт

1. Куряче філе нарізати невеликими шматочками. Покласти в миску. Додати кукурудзяний крохмаль, 30 мл соєвого соусу і кунжутне масло. Перемішати і залишити на 2-3 години в холодильнике.
2. На сковороді розігріти рослинно масло, додати подрібнений часник, перець чилі, арахіс, болгарський перець (порізаний соломкою) і цибулю (півкільцями).
3. Обсмажити протягом 2-3 хвилин, а потім перекласти все в тарілку. У цій же сковороді обсмажити шматочки замаринованого філе. Обсмажуємо 6-7 хвилин помешивая.
4. Потім додаємо овочі до курки, перемішуємо і додаємо 40 мл соєвого соусу і воду. Доводимо до кипіння, смажимо ще хвилину і вимикаємо. Перед подачею посипаємо зеленою цибулею