Котлети кордон блю з шинки, фаршу і сиру

Як смачно зробити Котлети кордон блю з шинки, фаршу і сиру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачні котлети принесла, раджу обов’язково спробувати 🤤

Інгредієнти

куряча грудка – 2 шт. (або готовий фарш)
сіль – за смаком
перець чорний (мелений) – за смаком
яйце – 1 шт.
Лук-1 середній
Молоко-10-15 мл
Червоний перець -за смаком
Шафран-на смак
Часниковий порошок-за смаком
Коріандр мелений-за смаком

для начинки:
сир твердий – 100г
Сир для бургерів
шинка – 100г

для панірування:
яйце – 2 шт.
борошно – 4 ст. л.
сіль – за смаком
сухарі панірувальні – 4-5 ст. л.

масло рослинне для смаження

Котлети кордон блю з шинки, фаршу і сиру покроковий рецепт

1. Пропустити філе курячої грудки через м’ясорубку або збивати з блендером з цибулею, яйцем, молоком і сіллю, як я. Додати до фаршу приправи, і Розмішати. Продовжуючи розмішувати, щоб фарш вийшов досить щільним, а не розтікався. Покласти готовий фарш на застелену харчовою плівкою робочу поверхню і руками або ложкою, розплющити в коржик 👌 Посередині м’ясної коржі укласти скибочки тонко нарізаної ветчины.
2. У мене була готова нарізка з дуже тонких скибочок і я поклала пару шар: шинка, сир, шинка-сир… Піднімаючи край плівки, скрутити фарш з начинкою або , як я квадратиком або як рулетик, подивіться, як вам буде зручно 👌 Прибрати котлету в плівки в морозилку на 30-60 минут.
3. Охолоджену котлету кордон блю з курячого фаршу треба запанірувати перед смаженням. Для цього спочатку обваляти в її муке.

4. Струсити з котлети надлишок борошна і опустити у збите яйце, приправлене дрібкою чорного перцю і солі. Потім обваляти в панірувальних сухарях. посмажити готові котлети в рослинному маслі 👌

Відео рецепт 👇